Mezinárodní origami setkání 2010

Vážení příznivci origami!

Dovolujeme si vás upozornit na další neméně zajímavou akci související s origami, ba dokonce výhradně o origami a pro origamisty. Jedná se o mezinárodní origami setkání, které již třetím rokem pořádá Česká origami společnost (ČOS). Opět se můžete těšit na vzácné hosty ze zahraničí, na výstavu origami, na stánek s papíry, origami dílny a spousty papíru, skládání, diskuzí a rad.

Ze zahraničí tentokrát zavítají manželé Burczykovi z Polska a delegace několika kolegů z Maďarska. Hosté povedou speciální dílny a ukáží nám techniky, na které se specializují. České autory budou v dílnách zastupovat Ondřej Cibulka a Míťa Bláhová s jejich vlastní tvorbou. Na výstavě bude k vidění jistě spousta zajímavých modelů od všech členů ČOS, můžete se např. těšit na letiště Smolensk, které bylo také vystavováno na velké výstavě v Plzni a je dílem Ondřeje Cibulky.

Mezinárodní origami setkání se koná v sobotu 16. října 2010 v Michelském dvoře – domově seniorů Sue Ryder v Michelské ulici na Praze 4. Program pro veřejnost je dopolední, začíná v devět hodin a ukončen bude ve 13 hodin.

Těšíme se s vámi na skládanou!

This entry was posted in Novinky, Události. Bookmark the permalink.

Napsat komentář