Seminář origami v Dobré čajovně

Zveme vás na první origami seminář v nových prostorách. Své působení jsme přesunuli do Dobré čajovny na Václavské náměstí a v tomto prvním semináři se můžete těšit především na přednášku o rozdílech mezi tradičním a moderním pohledem na origami.

Pokud se zajímáte o bojová umění a meče, jistě je zajímavé poslouchat poutavé vyprávění, ale stejně toužíte ten meč také držet v ruce. Ze stejného důvodu je náš seminář rozdělen do dvou částí – přednášky a dílny.

Přednášku povede zkušený origamista Radim Cibulka, který pro každého připraví malé překvapení. Na přednášku naváže dílnou Ondřej Cibulka origami.

Skládat budeme nejen cvičný barevný papír, ale také japonský origami papír, který poté bude možné na místě zakoupit v originálním balení. Můžete se těšit na skládání zábavných modelů a hříček a pokud budete zruční, i elegantních složitějších modelů. A kdo nesloží jeřába, nepůjde domů!

Seminář se koná 7. května 2011 od 10 hodin v Dobré čajovně na Václavském náměstí v Praze (Václavské náměstí 14). Vstupné je 120 Kč a v ceně je nejen materiál na skládání, ale i čajové pohoštění. Rezervujte prosím u čajovníka Huberta Hátleho, tel. 603 917 194, email hubert.h at email.cz.

Pozvánku ve formátu pdf si můžete stáhnout zde.

This entry was posted in Novinky, Události. Bookmark the permalink.

Napsat komentář