Setkání origamistů v Ústí nad Orlicí

V Městském muzeu v Ústí nad Orlicí probíhá velká jarní výstava origami, o které jsme již několikrát informovali. Blíží se její závěr, který bude o velikonočním víkendu. A právě na tento čas se chystá setkání origamistů.

Autoři výstavy tam určitě pojedou v neděli 24. dubna, aby výstavu po jejím ukončení opět poskládali do krabic a odvezli si ji domů. Proto se při té příležitosti po celý den koná setkání origamistů. Zkušení origamisté budou provázet výstavou, skládat s návštěvníky a také se učit mezi sebou nové věci a nové techniky.

Nedělní setkání u příležitosti ukončení výstavy pořádá Česká origami společnost. Program začíná v 10 hodin pro členy ČOS a další zájemce z řad origamistů. V nedělní otevírací době muzea, tj. mezi 13.30 s 17.00 budou probíhat dílny pro širokou veřejnost, kde se návštěvníci mohou naučit spoustu zajímavých a zábavných origami modelů pod vedením nejlepších origamistů u nás.

Pro někoho může být program ČOS příliš krátký, proto jsme se s dalšími origamisty rozhodli program mírně rozšířit. V Ústí nad Orlicí se sjedeme již v pátek k večeru, v sobotu dopoledne si půjdeme společně prohlédnout výstavu a řádně ji prodiskutovat. Po obědě pak půjdeme na výlet do okolí, neboť příroda je v tomto regionu opravdu nádherná. V pátek i v sobotu večer pak budeme skládat a diskutovat do omdlení.

Pokud máte zájem se k nám přidat, neváhejte a pište na info at origamido.cz. Těšíme se na setkání s vámi!

This entry was posted in Novinky, Události. Bookmark the permalink.

2 Responses to Setkání origamistů v Ústí nad Orlicí

  1. At origamido? says:

    Zdar! Kde že je to info at origamido? Nějak to nemohu najít. R.

  2. Ondřej Cibulka says:

    To je emailová adresa, místo „at“ dáš zavináč.

Napsat komentář