Pozvánka: Internetové fórum Čajové moře

Nově vzniklé fórum se věnuje nejen čajovnám a čajům, ale snaží se vytvářet i prostor pro všechny oblasti v čajovém světě. Tedy objevíte zde mnoho informací o druzích čaje a jejich historii, o čajovnách a všem, co nabízí, o léčivých rostlinách a jejich účincích na lidský organismus, o kultuře a hudbě, která do čajového světa bezpochyby patří a nechybí zde ani sekce zaměřená na hru GO, skládání origami a na věci z orientu pocházející. Prostor pro Vás je nekonečný a otevřený i všem dalším tématům, které čajový svět skýtá a záleží na Vás, jaký další obsahu vytvoříte.

Jestli se rozhodujete, do které čajovny jít, určitě se zkuste podívat do našeho seznamu čajoven, který se neustále rozšiřuje o další a další čajovny, kterých je po naší republice opravdu velké množství. V našem seznamu najdete malou recenzi ke každé čajovně hodnotící nejen obsluhu a kvalitu čajů, ale také vzhled a celkový dojem z interiéru. V případě, že jste navštívili čajovnu, o které se naše stránky zatím nezmiňují a chcete o ní poreferovat a představit ostatním své zážitky, neváhejte napsat svoje hodnocení, protože naše fórum je tu hlavně pro vás.

Vedle seznamu čajoven informujeme také o jednotlivých sortách čajů i nečajů a věříme, že zde najdete mnoho zajímavostí, které jsou mnohdy pro spoustu lidí neznámé. Z nečajů vlastníme velmi zajímavou sekci se skoro třemi desítkami léčivých rostlin vhodných pro přípravu bylinných nálevů a jejich podrobný popis.

Pokud budete mít jakýkoliv jiný dotaz týkající se čajového světa, rádi vám poradíme a pomůžeme! Na našich stránkách je vytvořen prostor pro diskuzi jak o čajích a čajovnách, tak také o vodních dýmkách, čajovém příslušenství a pokrmech v čajovnách podávaných.

Hrajete na rádi na dedgeridoo nebo na djembe a nebo jste skupina lidí, která hraje k poslechu při popíjení čaje? Představte se na našem fóru i ostatním a pokud budete někde hrát, určitě napište kde a kdy.

Věříme, že vás zaujme i sekce věnovaná zábavě a orientu. Bavit se u nás můžete o hře GO a sledovat turnaje, pokud rádi skládáte origami nebo se chcete naučit skládat, zde můžete sdělovat ostatním své úspěchy anebo předávat ostatním své cenné zkušenosti.

V případě, že zatoužíte získat více znalostí o čajích, hudbě, kultuře i například hře GO, jsme vytvořili prostor, který Vás bude informovat o všelijakých přednáškách, diskuzích, degustacích a jiných kulturních akcích, kterých po naší republice není málo.

URČITĚ MŮŽETE OČEKÁVAT I RŮZNÉ SOUTĚŽE, KTERÉ PRO VÁS PLÁNUJEME BRZY PŘIPRAVIT.

Petr Vrbata,
internetové fórum http://cajove-more.cz/

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Napsat komentář