Martin Hyrš: antúrie

Ve svatebních kyticích oblíbená antúrie je zobrazovaná pomocí origami relativně zřídka. Vzhledem k její exponovanosti a především čistým liniím či souvislým plochám květu by jeden právě u této květiny čekal tisíce zpracování. Buďme proto hrdí, že jedno z lepších zpracování pochází od nás, z České republiky.

Po delší době se opět vracíme k mladíkovi z Havlíčkova Brodu. Jmenuje se Martin Hyrš a má spoustu zajímavých a mnohdy i neobvyklých zájmů, např. český jazyk, fotografování, ale také origami. Průřez jeho zájmy naleznete na jeho Tinových stránkách.

Návody pro jeho modely jsou kreslené rukou, což jim dodává tu správnou atmosféru.  Druhým modelem, který vám nabízíme, je nádherná antúrie. Dá sice docela dost práce, než vypadá k světu, ale výsledek rozhodně stojí za to. Model vyzkoušel a reprezentativně složil Radim Cibulka. Příjemnou zábavu!

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

One Response to Martin Hyrš: antúrie

  1. Tin says:

    jen doplním, že anthurie zde na fotce není složená striktně podle mého nákresu. Po pár drobných úpravách je snadné se přiblížit zde vyfocenému výsledku, ale 100% podoba to není. Takže předpokládám, že zde focený květ nemá s mým návodem mnoho společného. Nu, příjemnou zábavu. Martin Hyrš

Napsat komentář