Origami obchod: Dorazila nová zásilka

Vážení zákazníci našeho origami obchodu!

S radostí vám oznamujeme, že dorazila zásilka nového zboží. Nejen, že jsme doplnili vyprodané položky, ale díky výraznému rozšíření sortimentu japonského výrobce máme 50 nových produktů – a nejde jen o papíry. Poslední zásadní novinkou je snížení cen o 5-10% díky našemu jednání s dodavatelem. Pojďme se na některé zajímavé položky podívat blíže.

Jako první bych rád upozornil, že jsme doplnili k červeným a modrým Yuzen Washi žlutou sestřičku – Yuzen Washi, yellow. Rodina je tak kompletní. Plno nových věcí je v oddělení dětského origami. Jedná se o staré – dinosauři a letadla– ale i nové hračky – spinery a ufo. Navíc máme pro děti nové výukové sady se spoustou jednoduchých i obtížnějších modelů, ať už hraček nebo krásných zvířátek, např. na africké savaně. Zařadili jsme nově střední velikost 17,6 cm mezi dvoubarevné a klasické origami papíry. Také jsme vytvořili nové samostatné oddělení pro single colour papíry, protože opět přibylo asi 15 barev a už jich je opravdu hodně.

Velice zajímavý sortiment najdete v oddělení ostatní. Jedná se o dva typy papírů nečekaného výrobního procesu. Z čajových lístů se vyrobí čaj a vyluhované listy se použijí pro výrobu papíru. Alespoň takto lze pochopit schéma na obalu papírů – jedny jsou s motivem čajových lístků a druhé jsou přírodní bez vzoru. Sosaku origami je sada středních papírů – 17,6 cm – s návody na vysoce estetikou hlavu, zlatého draka a osmiúhelníkovou krabičku. Ovšem exkluzivní je série papírů Sosaku Senka. Série se skládá ze šesti různých balení, každé s určitým tématem. Ta se skládají z kombinace zvláštních celobarevných, jemných papírů s tlačenou strukturou a vybraným modelem – srnkou, dinosaurem, pávem, labutí, misky a psa Goro.

Na závěr jsem si nechal skutečnou specialitu. Protože nám dorostla dcerka do věku Hello Kitty, nakoupili jsme pro ní několik origami dárků Hello Kitty. Jde o Malý dárek – pytlíček s nůžkami, malou sadou origami papírů a nálepek Hello Kitty, o Origami kufřík – papírový kufřík plný origami papírů a příslušenství, blok Hello Kitty velikosti B5 a nakonec kapesní vodovky. Protože jsme nemohli objednat jen po jednom kuse pro dcerku, jsou všechny dárky Hello Kitty k dispozici i vám.

Na závěr ještě připomenu, že se nám podařilo vyjednat lepší podmínky, takže jsme snížili ceny o 5-10%. Těšíme se na vaše nákupy!

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Napsat komentář