Kazimierzu na Wisle – pozvánka na setkání

Právě jsme se dozvěděli, že světově proslulý origamista David Brill bude brzy blízko naší kotlinky a bude možné se s ním setkat! Je známo, že David Brill hodně cestuje po celém světě, ale takhle blízko snad ještě nebyl, proto neváhejte a pojeďte také! Ondřej Cibulka se za ním vypraví.

Za čtrnáct dní, tedy o víkendu 18 až 20 června, se v Dolním Kazimierzu na řece Wisla koná sjezd Polské origami asociace (PTO). Speciálním hostem zde bude právě David Brill. Tento slavný člen Britské origami společnosti (BOS) se také zajímá o malířství, proto se společné schůzky nebudou týkat jen origami. Navíc bude ke shlédnutí výstava jeho prací.

Celá akce je zdarma pro členy PTO, ostatní zaplatí konferenční poplatek ve výši 25 zł. Možný je také studentský typ ubytování na jednu noc za 28 zł a na dvě noce 50 zł. Jak je zvykem, můžete také vést vlastní dílnu, nezapomeňte tedy na model pro výstavku. Pochopitelně s sebou přivezte vlastní výtvory a sklady, nebojte se pochlubit!

Více informací o práci Davida Brilla naleznete na stránkách www.brilliantorigami.com a další informace o připravovaném setkání v Kazimierzu naleznete na http://www.origami.art.pl.

This entry was posted in Novinky, Události. Bookmark the permalink.

Napsat komentář