Velehrad 2011

Velehrad

Obec Velehrad se nachází mezi výběžky Chřibů 7 km od Uherského Hradiště v jednom z nejmalebnějších koutů Slovácka. Je významným duchovním centrem, místem častých církevních poutí, shromáždění a cyrilometodějských oslav. Velehrad je místo, kam by každý měl alespoň jednou zavítat. Co ale znamená Velehrad 2011?


V pondělí 4. července se v rámci velehradských oslav Dní lidí dobré vůle uskuteční setkání čtenářek časopisu IN!. Zajímavý program určený nejen dívkám proběhne mezi 14. a 18. hodinou na pódiu za velehradskou školou. Stejně jako loni i letos organizátoři připravují interaktivní workshopy, během kterých se účastníci pobaví, něco nového naučí a získají rady od profesionální kosmetičky.

slavnostní výzdoba

Celé „IN!ové“ odpoledne bude otevřen „Klub deskových her“, kde se kromě hraní her bude plnit i úkol do Velehradského pasu, soutěže pro celou rodinu. Šikovné ruce dostanou příležitost při tvorbě origami, tedy japonského umění skládání papíru. V 15 hodin zazpívá všem přítomným mladá a talentovaná zpěvačka Markéta Konvičková.

vedle origami bude i jiná zábava

Pro návštěvníky akce je připravena dílna origami, kterou povede zakladatel origami v Česku a jeho velký propagátor František Grebeníček. Můžete se těšit na jeho autorské modely pro každého a jistě spoustu dalších věcí!

This entry was posted in Novinky, Události. Bookmark the permalink.

Napsat komentář