Řemeslný trh RU.KA.MA

I když člověk žije v Praze, vlastně v ní nežije. Staré město či Malá strana jsou takové trochu záhadné, nezávislé a zvláštně se vyvíjející oblasti Prahy. Když bydlíte na periferii a jedete hodinu do práce, sotva se do těch míst podíváte. A když se k vám náhodou dostanou informace, co se tam děje, zjistíte, že jde vlastně o jakýsi mikrosvět, který žije samostatně a zcela nezávisle na obyvatelích Prahy. A když cizinci, kteří bydlí a tvoří v Praze, uspořádají např. řemeslný trh, zapřemýšlíte, že by jste se do těch míst měli občas podívat. Třeba v sobotu.

Dovolujeme si vás pozvat na řemeslný trh RU.KA.MA, který proběhne v sobotu 26. května 2012 na Malé straně, konkrétně ve dvoře hudební akademie Jana Deyla, Lázeňská 1, a to od 9 do 18 hodin.

Co bude k vidění? Můžete se těšit na přehlídku umělců a řemeslníků z celého světa, resp. především z Francie a Česka. Půjde o bižuterii, plstěné dekorace, košíky, vitráže, dřevěné loutky, keramika, origami, kaligrafie, pravý smalt, módní doplňky, kovářství, sochy a další.

Vstupenka bude stát 30 Kč a umožní poskytnutí slev u partnerů trhu. Více informací získáte na blogu RU.KA.MA! nebo na plakátu akce. Těšíme se na vaši návštěvu.

This entry was posted in Novinky, Události. Bookmark the permalink.

Napsat komentář