Pozvánka: Mezinárodní origami konference Praha 2016

O víkendu 1. a 2. října 2016 si zařiďte volno, proběhne Mezinárodní origami konference, kterou pořádá Česká origami společnost. Letos se jedná již o 9. ročník a poprvé bude dvoudenní jako samostatná akce. To znamená více origami, více zážitků, více lidí, více možností, více všeho.


Co bude zajímavého? Výstava origami modelů, specializované dílny pod vedením zkušených origamistů, přednáška o řešení diferenciálních rovnic pomocí origami, speciální program k 700. výročí narození Karla IV., křest mojí druhé knihy, speciální host.
Letos přijal naše pozvání Nicolas Terry. Jen pro pořádek, kdyby náhodou žil na této origami planetě člověk, který nezná Nicolase Terryho. Je to francouzský origamista, který vlastní a provozuje nejnámější obchod s origami papírem a knihami na světě. Je to nakladatel, který vydává knihy významným světovým origamistům. Je to obchodník, který umožnil obyčejným lidem dotek Origamido papírů Michaela LaFosse.
Nicolas Terry přiveze knihy, které si budeme moct koupit. Pokud máte zájem o nějakou konkrétní z jeho nabídky, napište do poznámky, zařídím, aby ji pro vás přivezl. Přiveze také Origamido papíry, bude to jedinečná příležitost si na ně sáhnout a případně si nějaké koupit. Členové ČOS mají přednost… :-)

c98659c17aa82dec7497

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.